Adolescenta si Uleiul de peste!

>>>>Adolescenta si Uleiul de peste!

Adolescenta si Uleiul de peste!

Perioada de preadolescenta si adolescenta este extrem de importanta, fiind hotaratoare in ceea ce priveste formarea viitorului adult. 

Este etapa in care transformarile fizice si la nivel psihic sunt foarte importante, in care trarile interioare isi pun amprenta pe comportamentul si manifestarile exterioare.
Este etapa in care tanarul trece prin momente decisive, in care sistemul impune examene prin care se puncteaza pasii instruirii si formarii lor viitoare profesionale.

Orice dezechilibru la nivelul organismului, orice lipsa in materie de elemente furnizate pentru o buna dezvoltare si pentru o buna functionare, are efecte negative asupra intregii vieti a adolescentului.

Viata unui adolescent trebuie sa se desfasoare intr-un mediu linistit, intr-o familie bine inchegata, sa fie inconjurat cu incredere, iubire, intelegere si acceptare. Sprijinul pe care un adolescent trebuie sa il simta din partea familiei si al societatii este esential pentru o dezvoltare fireasca si benefica.

Unul dintre deficitele care pot afecta activitatile si trairile unui tanar aflat la inceput de drum, poate fi generat de lipsa de acizi grasi omega 3.

Importantii acizi grasi sunt

Omega-3 Natural LYSI

esentiali pentru o buna functionare a activitatii cerebrale, activitate ce se reflecta asupra rezultatelor si performantelor pe plan scolar. Traiectoria instruirii si formarii profesionale a tinerilor va fi influentata si bine sau in rau de capacitatea acestora de a asimila, de a procesa si folosi informatiile noi. Printr-o alimentatie bogata in acizi grasi omega 3 se pot asigura conditiile necesare unei bune dezvoltari si evolutii. Dieta unui tanar adolescent trebuie sa fie echilibrata din toate punctele de vedere, pe toate palierele si sa fie bogata in fibre si omega 3.

O cantitate suficienta de acizi grasi omega 3 este necesara unei bune activitati cerebrale, obtinerii de rezultate multumitoare pe plan scolar si unui comportament echilibrat.
Atunci cand este nevoie, cand examenele devin foarte solicitante si capacitatea de concentrare trebuie sa fie maxima, se poate interveni si cu suplimente pe baza de omega 3.  Citeste mai mult:
By |2017-10-09T16:52:15+03:00octombrie 10th, 2017|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment