Esti insarcinata? Afla de ce ai nevoie de Omega 3!

>>>>Esti insarcinata? Afla de ce ai nevoie de Omega 3!

Esti insarcinata? Afla de ce ai nevoie de Omega 3!

In perioada de sarcina, grasimile Omega 3 reprezinta o parte extrem de importanta din nutrientii de baza de care are nevoie organismul.

Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand esti insarcinata, esti responsabila pentru dezvoltarea corespunzatoare a fatului, iar acizii grasi Omega 3 ajuta la formarea sistemului cerebral, a retinei si a sistemului nervos al fatului.

Medicii sustin ca femeile insarcinate au nevoie de Omega 6 si Omega 3 mai ales in ultimele 3 luni de sarcina deoarece aceasta perioada este esentiala in diviziunea celulara si in dezvoltarea completa a fatului.

Exista cateva studii ce au demonstrat faptul ca femeile insarcinate care au conumat ulei de peste pe toata perioada sarcinii nu au avut probleme cu tensiunea arteriala, iar copilul s-a nascut la termen si cu o greutate normala.

Sa intelegem care sunt cele mai mari beneficii ale consumului de Omega 3, ulei de peste pur, cand esti insarcinata!

Primul mare beneficiu este dezvoltarea corespunzatoare a fatului.  DHA-ul care se regaseste in uleiul de peste este extrem de important in dezvoltarea neuronala si vasculara a fatului, dar si in mentinerea unei stari de sanatate optime a mamei.

Cel de-al doilea beneficiu important al uleiului de peste pur pe care il putem gasi la LYSI, este prevenirea pre-eclampsiei.

Pre-eclampsia este o afectiune ce poate sa apara in trimestrul III al sarcinii si se manifesta prin cresterea tensiunii arteriare, pierderi de proteina prin urina si in cele din urma poate duce la nastere prematura sau chiar la pierdera fatului. Acest sindrom de pre-eclampsie poate fi evitat daca te asiguri ca consumi cantitatea optima de acizi grasi Omega 3 pe toata durata sarcinii, dar mai ales in cel de-al treilea trimestru.

In concluzie, daca vrei sa te bucuri de o sarcina usoara si de un bebelus dezvoltat normal, nu ezita sa apelezi la capsulele de Omega 3, ulei de peste pur de la LYSI. Citeste mai mult:

By |2018-02-19T12:00:50+02:00februarie 19th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment