Motive pentru ca barbatii sa consume omega 3!

>>>>Motive pentru ca barbatii sa consume omega 3!

Motive pentru ca barbatii sa consume omega 3!

Cat se gandesc barbatii la un stil de viata sanatos?

Un mod de viata activ si o alimentatie sanatoasa par a fi cea mai accesibila cale spre atingerea unui atare rezultat. Si daca doar 8 romani dintr-o suta fac sport regulat, atunci cu siguranta mult mai multi ar putea sa faca un pas simplu, dar eficient, in vederea unei bune functionari a organismului, incluzand in regimul alimentar produse ori  suplimente bogate in acizi grasi omega 3.

Sunt atat de importanti acizii grasi omega 3 pentru organismul barbatilor? 

Acizii grasi omega 3 sunt o componenta vitala a creierului, a muschilor si a celulelor sistemului imunitar. Prin urmare, absenta lor poate fi extrem de periculoasa pentru organism, mai ales pentru organismul masculin, suprasolicitat fizic.

Principalele motive pentru care barbatii ar trebui sa consume omega 3

Daca ar fi sa ne limitam doar la 7 beneficii cheie pe care le pot avea acizii grasi omega 3 asupra organismului masculin, atunci acestea ar fi urmatoarele:

Previn coagularea excesiva a sangelui.

Acizii grasi omega 3 se pot dovedi de real folos in vederea reducerii riscului de boli cardiovasculare, cum ar fi accidentul vascular cerebral sau boala coronariana (incapacitatea arterelor coronare de a furniza aportul de sange oxigenat necesar inimii).

Previn obezitatea.

Acest lucru este posibil gratie aportului acizilor grasi omega 3 in ceea ce priveste imbunatatirea capacitatii organismului de a raspunde la insulina prin stimularea secretiei de leptina, un hormon care ajuta la reglarea consumului alimentar, a greutatii corporale si a metabolismului.

Imbunatatesc memoria.

Puteti indeplini eficient munca la birou, fara a uita diverse lucruri, adaugand in dieta dvs. alimente bogate in omega 3.

Reduc trigliceridele si colesterolul din sange.

Odata cu reducerea lor, omega 3 micsoreaza riscul aparitiei diabetului de tip II, a arterosclerozei sau ficatului suprasolicitat.

Reduc riscul de aparitie a inflamatiilor.

Inflamatia este un factor major in prostatita, una dintre bolile masculine, care afecteaza prostata – organ musculos si glandular care inconjoara portiunea initiala a uretrei si care apartine aparatului genital masculin. Afla mai multe:

By |2018-05-29T15:05:30+03:00mai 29th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment