Cum ne ajuta Uleiul de peste sa ne intarim imunitatea?

>>>>Cum ne ajuta Uleiul de peste sa ne intarim imunitatea?

Cum ne ajuta Uleiul de peste sa ne intarim imunitatea?

Pe scurt despre sistemul imunitar

Sistemul imunitar uman este extrem de complex si are o multime de mecanisme prin care ne protejeaza de bacterii si virusi si ne ajuta sa ne vindecam in momentul in care nu reuseste sa invinga boala de la inceput. Insa, pentru ca toate mecanismele de aparare a sistemului imunitar sa functioneze la capacitate maxima, este nevoie ca noi sa avem grija de corpul nostru. Trebuie sa ii oferim toate elementele de care are nevoie pentru intarirea imunitatii.
Imunitatea noastra are nevoie de intretinere permanenta, prin diferite metode.

Prima si cea mai eficienta metoda pentru intarirea imunitatii este alimentatia sanatoasa, fara nici un fel de excese. 

Este important sa consumam cat mai multe legume si fructe, proteine de calitate, sa consumam o cantitate suficienta de grasimi bune (uleiuri vegetale presate la rece, nuci si seminte, avocado etc) si o cantitate cat mai mica de grasimi rele (prajeli, grasimi hidrogenate etc). In plus, este recomandat sa evitam pe cat posibil alimentele procesate, cu multi aditivi si zaharul, deoarece acesta provoaca inflamarea organismului.

Un al doilea pas catre un sistem imunitar puternic este cat se poate de banal – consumul de apa.

Stim cu totii cat este de important sa bem o cantitate suficienta de apa in fiecare zi, dar nu tinem mereu cont de acest sfat si neglijam unul dintre cele mai importante aspecte pentru o viata sanatoasa.

Cum ne ajuta Uleiul de peste sa ne intarim imunitatea?

Omega 3 ne ajuta foarte mult la intarirea sistemului imunitar, prin proprietatile sale anti-inflamatoare si prin efectele benefice pe care le are asupra circulatiei sangelui. Scaderea inflamatiei din organism ne ajuta enorm la ameliorarea simptomelor unei liste lungi de boli, iar o circulatie imbunatatita a sangelui ne ajuta sa ne concentram mai bine, sa retinem informatiile mai usor, dar si sa luptam mai eficient impotriva infectiilor. Asadar, suplimentele cu Omega 3 sunt extrem de benefice pentru intarirea imunitatii, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Citeste mai mult:

By |2018-11-26T17:14:48+02:00noiembrie 26th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment