Sanavita este un magazin de produse naturiste on-line care va ofera o solutie comoda si rapida de a intra in posesia produselor dorite.BabyExpo.ro – Cel mai important eveniment expozitional dedicat copiilor si parintilor, care imbina partea de prezentare produse cu cea educationala, intr-un mod foarte placut si util.


 DACIC COOL este un nou site, un nou loc de intalnire, care isi propune, pur si simplu, sa ne ajute sa invatam impreuna sa ne cunoastem calitatile, dar si slabiciunile.


Cardio Mix este primul si singurul concept de fitness anti imbatrinire din Romania.PovesteaLuiJester.blogspot.com – Cartile pentru copii s-au scumpit? Descarca povesti, jocuri si planse de colorat in format PDF de pe site-ul nostru, fara nici o taxa sau abonament.


 „Mamicilor le pasa de mamici” nu este doar un slogan, este adevarul. Suntem doua mamici care stiu ce inseamna emotia sarcinii, a nasterii, a primei intalniri cu puiul tau, precum si anxietatea care te incearca si, de ce nu, efortul material depus.


 

 

Medicin.RO – portalul se adreseaza atat medicilor cat si pacientilor. Portalul are ca si componente principale o sectiune de stiri medicale, una de articole medicale, un ghid medical si un dictionar medical.


 

MedicPentruTine.ro este un portal medical bazat pe concepte inovatoare care va ofera informatii medicale, intr-o maniera atractiva!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *