Faci sport? E important sa consumi Omega3

>>>>Faci sport? E important sa consumi Omega3

Faci sport? E important sa consumi Omega3

Faci sport? 

Cu totii suntem constienti ca a face sport este extrem de bine pentru corpul si mintea nostra. Pe langa faptul ca vom functiona la parametri inalti din punct de vedere fizic, vom obtine si o stare de bine, un psihic puternic si un echilibru in toate.
Este foarte usor demaram acest proces de lucru asupra corpului si psihicului, insa odata porniti pe acest drum, vom constata daca organinismul nostru este pregatit sa faca fata unui efort fizic sustinut si constant, efectuat intr-un program organizat si bine structurat.

Orice dificienta din organism va fi atentionata prin semnalele pe care corpul ni le transmite in urma executarii exercitiilor fizice. 

In loc sa ne fie bine si sa ne simtim relaxati, revigorati si puternici, exista riscul de a ne ingreuna si mai mult libertatea de miscare si de a agrava anumite afectiuni.
Din acest motiv, atunci cand demaram un program sportiv ar trebui sa ne cunoastem foarte bine organismul, sa facem cateva teste si analize medicale si sa luam urgent masuri daca anumite deficite par a fi existente in corp.

Omega 3 si efortul fizic

Solicitarea la care ne supunem organismul pentru efectuarea anumitor exercitii fizice poate fi sustinuta foarte bine daca aportul de acizi grasi omega 3 este corect si constant. In cazul unui deficit major, organismul se va sesiza si nu ne va permite respectarea unui program de acest tip, trimitand semnale in diverse moduri.

Musculatura, articulatiile si Omega 3

Acizii grasi omega 3 sunt raspunzatori de buna stare a articulatiilor, de mobilitatea acestora si de sanatatea muschilor intregului corp. Daca aportul nostru zilnic de omega 3 este suficient, atunci muschii nostri nu vor suferii profund in urma unor exercitii fizice sustinute, iar articulatiile vor fi mobile si deloc dureroase, permitandu-ne libertatea de miscare de care avem nevoie.

Omega 3 si sanatatea inimii. Citeste mai mult:

By |2018-02-14T14:33:43+02:00februarie 14th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment